Samsun'da İmam Hüseyin Yılmaz, 13. Kez Kan Bağışında Bulundu

TAKİP ET

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde imam hatip Hüseyin Yılmaz, Türk Kızılaya 13. kez kan bağışında bulundu.

Samsun'un Tekkeköy ilçesi Büyüklü Mahallesi Kurşunlu Camisi imam hatibi Hüseyin Yılmaz, ailesiyle birlikte düzenli olarak kan bağışı yapmaya devam ediyor. Daha önce 12 kez kan bağışında bulunan Yılmaz, Türk Kızılayın mobil kan bağış aracına gelerek 13. bağışını gerçekleştirdi. Yılmaz'a, 10. bağışında hak kazandığı bronz madalya, Türk Kızılay Tekkeköy İlçe Başkanı Emine Haliloğlu tarafından verildi.

Haliloğlu, Tekkeköylü vatandaşların kan bağışına duyarlılığından dolayı teşekkür ederek, "Tekkeköy, en çok madalya alan ilçelerden biri. Vatandaşlarımıza teşekkür ederim." dedi. Hüseyin Yılmaz ise, bronz madalya almaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "İleride gümüş ve altın madalyayı da inşallah hak edeceğim. Kan verme görevini elimden geldiğince bundan sonraki yıllarda da yapacağım. İnsanlara faydalı olmak büyük bir nimettir." ifadesini kullandı.

samsun tekkeköy imam hüseyin yılmaz 13.kez kan bağışı kızılay Büyüklü Mahallesi Kurşunlu Camisi imam hatibi Hüseyin Yılmaz Türk Kızılayın mobil kan bağış aracı samsun haber yaşam