Samsun'da 'Karadeniz'in Renkleri' ve 'Anadolu'dan Geldik' Gösterileri Büyüledi

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Halk Dansları Topluluğu, 'Karadeniz'in Renkleri' ve 'Anadolu'dan Geldik' gösterileriyle sezon finalini gerçekleştirdi. Başkan Halit Doğan, kültür ve sanatta Samsun'un büyük potansiyele sahip olduğunu vurguladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Halk Dansları Topluluğu, "Karadeniz’in Renkleri" ve "Anadolu’dan Geldik" gösterileriyle sezon finalini yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsun’un kültür ve sanat alanındaki potansiyelinin altını çizerek, Büyükşehir Belediyesi olarak bu alandaki çalışmalara büyük önem verdiklerini belirtti.

Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde Büyük Beğeni Topladı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, açıldığı günden bu yana binlerce çocuğun ve yetişkinin sanat yolculuğuna rehberlik ediyor. Bu sezon, "Karadeniz’in Renkleri" ve "Anadolu’dan Geldik" gösterileriyle izleyicilerin büyük beğenisini kazanan konservatuvar, düzenlediği programlarla sanatseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde düzenlenen gösteriler yoğun katılımla gerçekleştirildi ve performanslar büyük ilgi gördü.

Başkan Doğan: "Kültür ve Sanatın Kalbi Samsun’da Atıyor"

Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsun’un kültür ve sanat alanında büyük bir potansiyele sahip olduğunu ifade etti. Başkan Doğan, “Konservatuvarımızda piyanodan kemana, sanat müziğinden halk danslarına kadar birçok kurs düzenleniyor. Eğitim ve etkinliklerle şehrimizin kültür-sanat hayatına katkı sunmaya çalışıyoruz. Bu hafta iki ayrı programda birçok yöreden esintilerin sunulduğu gösterileri izledik. Halk Dansları Topluluğumuz, performanslarıyla bizi kendilerine hayran bıraktı. Halk oyunlarımız bizi anlatan, bizim olan değerlerdir. Halk dansları ekibimizi kutluyorum. Samsun, kültür ve sanat alanında büyük bir potansiyele sahip. Büyükşehir Belediyesi olarak bu potansiyeli artıracak her çalışmaya önem veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” dedi.

Samsun Karadeniz’in Renkleri Anadolu’dan Geldik gösteri samsun büyükşehir belediyesi konservatuvarı Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Halk Dansları kültür sanat samsun haber gündem haber