Samsun​​​​​​​'da Kursiyerlerin El Emekleri Görücüye Çıktı

TAKİP ET

Samsun Vezirköprü Gençlik Merkezi kurslarında yıl boyunca eğitim gören kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünleri büyük beğeni topladı.

Vezirköprü Gençlik Merkezi'nin takı tasarım, filografi, amigurumi, müzik, resim ve el sanatları gibi meslek edindirme kursları sona erdi.

Kursiyerlerin yıl boyunca hazırladığı ürünler, Çamlık Parkı'nda açılan yılsonu sergisinde ziyaretçilere sunuldu. Kursiyer öğrenciler, ustalara taş çıkartan eserler ortaya koydular.

Sergide gitar ve bağlama eğitimi gören öğrenciler mini konser verirken, el emeği göz nuru takı tasarım, filografi çalışmaları, amigurumi oyuncak yapımı, resim alanında akrilik ve yağlı boya, karakalem çalışmaları sergilendi.

Ayrıca çocuklara yönelik yüz boyama ve akıl-zeka oyunları ile eğlenceli dakikalar yaşatıldı. Etkinlik, işaret dili ve diksiyon eğitimi öğrencilerinin gösterisi ile sona erdi.

Çamlık Parkı'nda düzenlenen serginin açılış kurdelesini Kaymakam Özgür Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül Özata, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Uyar, Vezirköprü Gençlik Merkezi Müdürü Mecit Keskin ve Avukat Emre Ağca kesti.

samsun vezirköprü ilçesi Samsun Vezirköprü Gençlik Merkezi el emeği göz nuru ürünler İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Uyar Vezirköprü Gençlik Merkezi Müdürü Mecit Keskin takı tasarım filografi amigurumi samsun haber gündem haber