Samsun'da Miniklerin Basketbol Heyecanı

TAKİP ET

Samsun'da heyecanla beklenen Okul Sporları 3x3 Basketbol il birinciliği tamamlandı. Miniklerden gençlere, kıran kırana bir mücadele yaşandı. Dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

Samsun'da miniklerden gençlere, kıran kırana bir mücadeleye sahne olan Okul Sporları 3x3 Basketbol il birinciliği İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda sona erdi. Heyecan dolu turnuvada dereceye giren takımlar ve sporcular ödüllendirildi.

Minikler ve Küçüklerde Atakum ve İlkadım Başarısı:

Minik Erkekler kategorisinde Atakum Sınav Koleji birincilik kürsüsüne çıkarken, Özel İlkadım Mafen İlkokulu ve İlkadım İsabet İlkokulu sırasıyla ikinci ve üçüncü oldu. Küçük Erkekler'de ise İlkadım Özel Uğur Ortaokulu zirveyi zorlarken, Atakum Taflan Yalı Ortaokulu ve İlkadım Özel Bahçeşehir Ortaokulu onları takip etti.

Gençlerde Atakum Özel Bahçeşehir Koleji Zirvede:

Genç Erkekler B kategorisinde ise Atakum Özel Bahçeşehir Koleji rakibini geride bırakarak il birinciliğini elde etti. Bafra Özel Mavi Aday Anadolu Lisesi ikinci, Atakum TED Samsun Koleji üçüncü ve Canik Fen Lisesi ise dördüncü oldu.

Ödüller Sahiplerini Buldu:

Dereceye giren sporculara madalya ve kupalar, Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Celalettin Sula ve Basketbol İl Temsilcisi Özhan Turan tarafından takdim edildi.

Samsun Basketbol Okul Sporları 3x3 Basketbol İl Birinciliği Minikler Küçükler Gençler Atakum Sınav Koleji İlkadım Özel Uğur Ortaokulu Atakum Özel Bahçeşehir Koleji Samsun Son Dakika