Samsun'da Otelde İntihar Vakası Aydınlanıyor

TAKİP ET

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir otel odasında fiziksel engelli bir vatandaşın silahla vurulmuş halde ölü bulunmasıyla ilgili olay, bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Sakarya'dan Samsun'a 240 bin TL alacağını tahsil etmeye gelen 59 yaşındaki Aydın Özil, yeğeni ile birlikte bir otele giriş yaptı.

Olayın detaylarına göre, sabah saatlerinde Aydın Özil'in odasından bir el silah sesi duyuldu. Otel çalışanları durumu fark ederek içeri girdiklerinde Özil'in yatak üzerinde sırt üstü yattığını gördüler. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi, ancak gelen sağlık ekipleri Özil'in hayatını kaybettiğini belirledi. Polis incelemesinde, denetimli serbestlik tedbiri uygulanarak tahliye edildiği öğrenilen Özil'in sağ alın kısmında bir adet mermi girişi olduğu tespit edildi.

Olayın ardından Cumhuriyet savcısının incelemesi yapıldı ve cenaze, Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile morga kaldırıldı. Otel odasında tabanca ve bir adet boş kovan bulunurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Özil'in, kendini vurduğu değerlendiriliyor ancak soruşturma devam ediyor.

samsun İlkadım Otel İntihar girişimi İntihar