Samsun'da Parti ve Organizasyonların Vazgeçilmez Adresi: Selin Tasarım Atölyesi

TAKİP ET

Doğum günü, mezuniyet, nişan ve kına gibi özel organizasyonların vazgeçilmez adresi Selin Tasarım Atölyesi Organizasyon Parti Evi, bu yaz sezonunda da önemli etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Samsun'un Atakum ilçesinde hizmet veren Selin Tasarım Atölyesi Organizasyon Parti Evi, deniz manzaralı açık ve kapalı mekanlarıyla misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatarak başarılı organizasyonlara imza atıyor.

Soğuk kış mevsimlerinde kapalı mekanlarıyla misafirlerini sıcak bir ortamda buluşturan işletme, sıcak yaz aylarında ise teras katında ferah bir ortamda misafirlerine eşsiz deniz manzarası eşliğinde hizmet veriyor.

'SİZ İSTEYİN PLANLAYALIM'

Özel günlerde ve kutlama etkinliklerinde her türlü ihtiyaca cevap verebilen ve müşterileri için gerekli bütün detayları düşünen Selin Tasarım ve Organizasyon şirketi, özgün süsleme ve tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. İşletme, hizmete girdiği günden bu güne, yaratıcı fikirleri ve hizmet konseptiyle her zaman tercih edilen bir mekân olmayı başarıyor.

HİKÂYEMİZ 2013 YILINDA BAŞLADI

Firma işletmecisi başarılı genç girişimci ve iş insanı Hüseyin Bartık , çalışmaları, başarı hikâyesi ve hizmet konseptiyle ilgili gazetemize bilgi verdi. 

Bartık, "Selin Tasarım Atölyesi firmamızı, 2013 yılı Şubat ayında hizmete açtık. Firmamızın ismine ilham veren, kızımın doğumu oldu. Ona verdiğimiz Selin ismi firmamıza de isim oldu ve hayat verdi.

Sektördeki ilk iş deneyimimize 56’lar caddesinde küçük bir dükkânda başladık. O dönemde şimdiki kadar detaylı bir konseptimiz yoktu. Daha çok minimal konseptler tasarlıyorduk. Cafe ve Restoran tarzı mekânlara giderek oralarda organizasyon kurulumları yapıyorduk.  Bu sektör kendini geliştirmeye açık olduğu için biz de kendimizi günün şartlarına göre geliştirme yoluna gittik” dedi. 

'SAMSUN'DA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK'

Kendine özgü hizmet konseptiyle Samsun’da bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Bartık şöyle devam etti; "Özel konsepte sahip doğum günü etkinlikleriyle ilgili Samsun’da faaliyete geçen ilk firmayız. Etkinliklerde hazırlığını yaptığımız her şey kişiye özel olarak tasarlanmaktadır. Standart bir konsept kesinlikle uygulamıyoruz”dedi.

80 KİŞİYE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Atakum ilçesine gelerek burada kendi mekânlarını hayata geçirdiklerini belirten başarılı girişimci Hüseyin Bartık, Selin Tasarım Atölyesi markasıyla yürüttüğü organizasyon hizmetlerinden bahsederek şunları söyledi; “Organizasyon Atölyemiz 80 kişilik kapasiteye sahip bir işletmedir. Burada ağırlıklı olarak doğum günü, nişan, kına, mezuniyet tarzında organizasyonlar gerçekleştiriyoruz.

Misafirlerimize deniz manzarası ve sayfiye havasıyla meşhur olan Atakum ilçe sahilimizdeki mekânımızda hizmet veriyoruz. Onları sıcak ve samimi bir ortamda karşılayarak kendilerini evlerinde gibi hissetmelerini sağlıyoruz.  Dışarıda farklı ortamlarda herhangi bir kurulum yapmıyoruz. Sadece belirlediğimiz lokasyondaki adresimizde yer alan atölyemizde misafirlerimizi ağırlıyoruz. Ev ortamında yapılabilecek bütün etkinlikleri kendi yerimizde daha geniş bir katılımla bir butik organizasyon şeklinde gerçekleştirmiş oluyoruz” dedi.

Müşterilerinden gelen talepleri dikkate alarak organizasyonla ilgili gerekli tüm hazırlıkları gerçekleştirdiklerini ve misafirlerini tam donanımlı ve programa hazır şekilde karşıladıklarına değinen Bartık, müşteri memnuniyetine her zaman öncelik verdiklerinin altını çiziyor.