Samsun'da Trafik Kavgası: Aile Saldırıya Uğradı

TAKİP ET

Samsun'da trafikte anlaşmazlık yüzünden saldırıya uğrayan bir aile dehşet dolu anlar yaşadı. Olayda 1 kişi tutuklanırken, 1 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı.

amsun'un Kavak ilçesinde meydana gelen trafik anlaşmazlığı, bir ailenin dehşet dolu anlar yaşamasına neden oldu. Olayda darp edilen aile, saldırganlar hakkında şikayette bulundu.

Samsun-Ankara Karayolu üzerinde, Kavak ilçesi Üçhanlar Mahallesi'nde saat 01.30 sularında gerçekleşen olayda, trafik anlaşmazlığı nedeniyle Seyit O.Ö. (31), Latif Ö. (70) ve Kamuran Ö. (50) darp edildi. Saldırganlar, tekme ve yumruklarla aileye saldırıp, tehdit ve hakaretlerde bulundu. Ailenin içinde 6 aylık bir bebeğin de bulunduğu araçlarının ön camı kırıldı.

Gözaltılar ve Adli Süreç

Olayın ardından aile, saldırganlar hakkında şikayette bulundu. Kavak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayla ilgili A.R.Ö. (46) ve oğlu Y.Ö. (17)'yi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen Y.Ö., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Kavak Çocuk Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. Babası A.R.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Aileden Tepki ve Talep

Saldırıya uğrayan aile, yaşadıkları dehşet anlarını basınla paylaşarak, olayın faillerine gerekli cezaların verilmesini talep etti. Aile, özellikle küçük bebeklerinin bu tür bir olayın ortasında kalmasından dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirtti.

Kamuoyunda Tepki

Bu tür olayların tekrarlanmaması için trafik kurallarına daha fazla özen gösterilmesi gerektiğini vurgulayan vatandaşlar, saldırganların en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

samsun trafik kavgası adli kontrol tutuklama darp olayı darp Maganda