Samsun'da Tramvay ve Mezarlıklara Özel Sefer Bayramda Ücretsiz

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla çeşitli önlemler aldı. Arefe günü ve bayram boyunca Asri Şehir Mezarlığı, Kıranköy Şehir Mezarlığı ve Derecik Şehir Mezarlığı'na ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek. Ayrıca tramvay hizmetleri de bayram süresince ücretsiz olacak. İşte mezarlıklara giden otobüslerin güzergahları...

Ücretsiz Mezarlık Ziyaretleri için Özel Ulaşım Hizmeti

Bayram öncesinde ve bayram günlerinde, arefe günü ile 16-17-18-19 Haziran tarihleri arasında, saat 09.00-17.00 arasında Asri Şehir Mezarlığı, Kıranköy Şehir Mezarlığı ve Derecik Şehir Mezarlığı'na ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacak. Atakum Mezarlık Hattı ve İlkadım Mezarlık Hattı'nın güzergahlarıyla vatandaşlar rahat bir şekilde mezarlık ziyaretlerini gerçekleştirebilecekler.

Ücretsiz Tramvay Hizmeti

Arefe ve Kurban Bayramı süresince tramvaylardan tüm vatandaşlar ücretsiz olarak faydalanabilecek. Bu uygulama sayesinde vatandaşlar, bayram öncesinde ve bayram günlerinde şehir içinde rahatça ulaşım sağlayabilecekler.

Gece Seferleriyle Ulaşım Kolaylığı

E1 Ekspres Hattı, arefe gününden itibaren gece seferlerine başlayacak. Bu sayede vatandaşlar, gece saatlerinde de güvenli ve konforlu bir şekilde toplu taşıma imkanından yararlanabilecekler.

Samkart Başvuru Merkezi Yeni Adresinde

Samkart işlemlerini kolaylaştırmak adına Samkart Başvuru Merkezi, artık İlçe Transfer Merkezi'nde hizmet vermeye başladı. Büyük Cami alt geçidindeki yeni yerinde, vatandaşlar Samkart işlemlerini merkezi bir noktadan halledebilecekler.

Başkan Doğan'dan Bayram Mesajı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, yapılan hizmetlerle ilgili olarak, "Hemşehrilerimizin huzurunu ve memnuniyetini sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bayram coşkusuna katkıda bulunmak ve vatandaşlarımızın sevdiklerini ziyaretlerini kolaylaştırmak için bu hizmetleri sunuyoruz. Herkesin bayramını en güzel şekilde geçirmesini diliyor, sağlıklı ve mutlu günler geçirmelerini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

 

kurban bayramı ulaşım