Samsun'daki ağaç kıyımına herkes izin vermiş

TAKİP ET

Samsun'un Tekkeköy ilçesi Bayraktepe Tabiat Parkı'nda başlatılan doğa katliamı ile ilgili üniversitelerden rapor ve kurumlardan izin alındığı öğrenildi. Samsun Orman İşletme Müdürü Menderes Özkolay, "Bizden izin alındı. Ancak şu anda çalışma durduruldu. SBB'nin yeni yönetimi nasıl bir karar verir bilemiyorum "dedi.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde yer alan Bayraktepe Tabiat Parkı'nın yola bakan kısmının 400 metre tıraşlanması ile ilgili Samsun Büyükşehir Belediyesi (SBB) ekipleri, doğa katliamına başlamıştı. İş makineleri tabiat parkına girmiş ağaçların kesimine başlamıştı. Samsun'u ayağa kaldıran doğa katliamı ile ilgili Orman İşletme Müdürlüğü'nden açıklama geldi. 

ÇALIŞMA DURDURULDU 

Samsun Orman İşletme Müdürü Menderes Özkolay, "Oradaki kayma problemi ile ilgili üniversitelerden raporlar alınmış, çalışma yapılması konusunda bize teklif geldi. Bizde Genel Müdürlüğümüze yazdık, izin yazısı geldi. Ekiplerimizin nezaretinde bir kısımda çalışma yapıldı ancak sonra durduruldu. Yeni SBB yönetimi çalışma ile ilgili nasıl bir karar verir bilemiyoruz "dedi. 

Samsun'daki doğa katliamının arkasında kimler var? - Habere gitmek için tıkla

samsun tekkeköy doğa çevre