Samsun'daki Fabrika Yangını 9 Saatte Söndürüldü

TAKİP ET

Samsun Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bir yatak ve koltuk fabrikasında çıkan yangın yaklaşık 9 saatte söndürüldü. Yanan fabrika, dron ile havadan görüntülendi ve kullanılamaz hale geldi.

Tekkeköy ilçesindeki OSB'de bulunan Yumoş firmasına ait yatak ve koltuk fabrikasında saat 21.00 sıralarında yangın çıktı.

Alevler kısa sürede fabrikayı sardı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Samsun Emniyet Müdürlüğüne ait TOMA'lar ve belediyelerin su tankerleri yangını söndürmek için seferber oldu.

Yangının Etkileri

Zararın Boyutu: Fabrika, yangın sonucunda tamamen kullanılamaz hale geldi.

Komşu Fabrika: Hemen yanındaki mutfak soğutma fabrikası da yangında zarar gördü.

Havadan Görüntü: Fabrikanın yangın sonrası durumu dron ile havadan görüntülendi.

Yangın, ekiplerin yoğun çalışması sonucu 9 saat içinde kontrol altına alınarak söndürüldü. Fabrikadaki zarar, gün ağarınca ortaya çıktı.

Bu olay, hem fabrikanın hem de çevredeki diğer tesislerin ciddi şekilde etkilenmesine yol açtı. Samsun Büyükşehir Belediyesi ve ilgili birimlerin hızlı müdahalesi, yangının daha fazla yayılmasını önledi.

samsun tekkeköy samsun organize sanayi bölgesi OSB Yangın 9 saatte söndürüldü bir yatak ve koltuk fabrikası gece yangın samsun haber gündem haber