Samsun Havalimanı Servis Hizmetleri SAMAIR ile Yapılacak

TAKİP ET

Samsun-Çarşamba Havalimanı ile şehir merkezi ve ilçeler arasındaki ulaşım hizmetini Samsun Büyükşehir Belediyesi (SBB), 1 Haziran'dan itibaren SAMAIR ile kendisi verecek.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsun-Çarşamba Havalimanı'nda özel bir firma tarafından verilen servis hizmetinin sözleşmesinin bu ay sona erdiğini belirtti. Başkan Doğan, belediyenin şehir merkezi ile ilçeler arasındaki havaalanı ulaşım hizmetini 1 Haziran'dan itibaren kendilerinin üstleneceğini açıkladı. Söz konusu hizmet, SAMAIR adı altında belediye tarafından sağlanacak.

Başkan Doğan, “1 Haziran’dan itibaren SAMAIR ile havalimanına güvenli ve konforlu ulaşımı Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak biz sağlayacağız. Hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda şehrimize hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Bu kapsamda Samsun-Çarşamba Havalimanımıza olan yolcu sirkülasyonunu Büyükşehir Belediyemiz olarak biz sağlayacağız. Samsun’umuza ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

samsun samsun havalimanı çarşamba servis hizmetleri samair otobüsü samsun büyükşehir belediye başkanı halit doğan samsun haber gündem haber