Samsun Hentbol Kulübü Artvin'e hazırlanıyor

TAKİP ET

Lig'de ikinci devrenin ikinci maçında deplasmanda Artvin 7 Mart Spor Kulübü ile karşılaşacak olan Samsun Hentbol Kulübü'nde hazırlıklar sürüyor. İkinci devreye beraberlikle başlayan Kırmızı-Beyazlılar Artvin karşısında galibiyet hedefliyor.

BERABERLİKLE BAŞLADI

Kadınlar Hentbol 1. Ligi’nde mücadele eden Samsun Hentbol Kulübü, ligin 11. haftasında deplasmanda Artvin 7 Mart Spor Kulübü ile karşılaşacak. Lig’de ilk devreyi galibiyet almadan tamamlayan ve yönetim değişikliğine giden Kırmızı-Beyazlılar, ikinci devrenin ilk maçında evinde Şahinbey Nurdağı Spor Kulübü ile berabere kalmıştı. Hentbolun perileri yarın Artvin temsilcisi ile karşılaşacak. 

HEDEF GALİBİYET

Hazırlıkları sıkı bir şekilde sürdüren Samsun Hentbol Kulübü Antrenörü Mustafa Öz, “İkinci devrenin ikinci maçında deplasmanda karşılaşacağımız Artvin 7 Mart Spor Kulübü maçı hazırlıklarını sürdürüyoruz. Ligin güçlü ekiplerinden birisi ile karşılaşacağız. Rakip karşısında iyi mücadele ortaya koyarak galip gelmek istiyoruz. Bunu başaracak güce sahibiz. Oyuncularımıza güveniyorum” dedi.