Samsun İtfaiyesi 7/24 hazır

TAKİP ET

SBB İtfaiye Teşkilatı olası doğal afetlerde daha hızlı ve etkili müdahalede bulunulması için yetkin personeli ve güçlü teknik altyapısı ile her an hazır halde bekliyor.

Bünyesine kazandırdığı yeni ekipmanlarla birlikte olası doğal afetlerde yaşanabilecek durumlara daha kapsamlı ve etkin müdahale edebilecek güce sahip olan Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB) İtfaiye Daire Başkanlığı, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Mustafa Falcıoğlu

TATBİKATLAR YAPILIYOR 

Samsun İtfaiyesi bünyesinde yer alan arama-kurtarma ekibi olası her türlü afet için 7/24 hazır halde bekliyor. Özel arama-kurtarma ekibi, eğitim çalışmaları, kondisyon çalışmaları ve belirli periyotlarda yapılan tatbikatlarla kendini sürekli yenileyip, geliştiriyor. 
Özel arama-kurtarma ekibinin çalışmaları ve önemi ile ilgili bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Mustafa Falcıoğlu, "Gerek eğitim, gerek kondisyon çalışmaları gerek tatbikatlarla ekibimiz sürekli kendini geliştiriyor ve yeniliyor. Bu çalışmalar çok önemli çünkü her han her türlü doğal afete karşı ekibin tam anlamıyla hazır durumda olması gerekiyor. Bu noktada güçlü bir ekibe sahibiz "dedi.