Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan: Filistin'i unutmuyoruz

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutlayarak, "Bu günleri vesile kılarak ettiğimiz dualarda Filistin başta olmak üzere zulüm altındaki kardeşlerimizi unutmuyoruz "dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Karaaslan mesajında, "Ailelerimiz ve sevdiklerimizle birlikte bir bayrama daha ulaşmanın heyecanını yaşarken yeryüzündeki acılar, zulümler ve katliamlar nedeniyle de gönüllerimiz mahzundur. Bu günleri vesile kılarak ettiğimiz dualarda Filistin başta olmak üzere zulüm altındaki kardeşlerimizi unutmuyoruz "dedi. 

'DESTEK SÜRECEK' 

Karaaslan, "İsrail vahşeti altında hayatta kalma mücadelesi veren mazlum Gazzelilerin yanında olmaya, ulusal ve uluslararası her platformda Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye olarak maddi ve manevi desteklerimizle haklarını, hukuklarını savunmaya devam ediyor, zulmün bir an önce sona ermesi için Türkiye olarak sorumluluğumuzun gereğini yerine getirmeyi sürdürüyoruz. Büyüklerimizi hürmetle, küçüklerimizi sevgiyle kucaklayacağımız bu mübarek bayramı, ruhuna uygun şekilde, huzur içinde idrak edebilmeyi niyaz ediyoruz "ifadelerini kullandı.