Samsun Omü Tıp Fakültesi'nde "Sinir Blokları Kursu" tamamlandı

TAKİP ET

"Sinir Blokları Kursu," Rejyonal Anestezi Derneği (RAD) ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı iş birliğiyle düzenlenen "USG Eşliğinde İleri Düzey Periferik Sinir Blokları Kursu" başarıyla tamamlandı.

Kurs, OMÜ Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı'nda gerçekleşti ve RAD Başkanı Prof. Dr. Fatma Sarıcaoğlu'nun liderliğinde, çeşitli illerden katılan anesteziyoloji hekimleri, akademisyenler ve konuşmacılarla bir araya geldi.

RAD Başkanı Prof. Dr. Fatma Sarıcaoğlu, kursun başarılı geçtiği için teşekkürlerini ileterek, "Bu kursu ülkemizin farklı illerinde düzenledik ve Samsun'da da başarıyla tamamladık.

İlk gün teorik bilgileri paylaşarak canlı mankenler üzerinde pratik uygulamalar gerçekleştirdik. Kursun ikinci gününde ise ameliyathane ortamında canlı televizyon yayını ile rejyonal teknikleri uygulayarak katılımcıların kursu en verimli şekilde geçirmelerini hedefledik. Ev sahipliği için OMÜ Tıp Fakültesi'ne, eğitici hocalarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

OMÜ Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serhat Kocamanoğlu da, "USG eşliğinde sinir blokları konusunda Samsun'a gelerek değerli bilgi ve deneyimlerini paylaşan RAD eğitmenleri ve diğer hocalarımıza teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Kursun sonunda, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen davetliler, hatıra fotoğrafı çekilerek bir araya geldi.