Samsun Polisi Okul Çevrelerini Denetliyor ve Toplumu Bilgilendiriyor

TAKİP ET

Samsun polisi, okul çevrelerini denetlerken aynı zamanda temel güvenlik konularında da bilgilendirme çalışmaları yapıyor. İşte detaylar...

Samsun İl Emniyet Müdür Yardımcıları, şube müdürleri ve ilçe emniyet müdürlükleri tarafından yapılan uygulamada, kentteki okul çevreleri ve servis araçları denetlendi.

Toplamda 73 ekip ve 215 personel ile gerçekleştirilen denetimlerde, 257 okulun çevresi kontrol edilirken, aynı zamanda 53 metruk bina, 169 umuma açık iş yeri, park ve bahçe de incelendi.

Dolandırıcılık ve Hırsızlık Konularında Bilgilendirme

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli tarafından İlkadım ilçesi Reşadiye Mahallesi'nde vatandaşlara dolandırıcılık, evden hırsızlık, işyerinden hırsızlık, güvenlik sistemleri ve temel güvenlik konularında bilgilendirme yapıldı.

Vatandaşlara, bu tür durumlarla karşılaşıldığında 112 acil çağrı merkezinin aranması gerektiği hatırlatıldı. Ayrıca yapılan ihbarların kişisel bilgilerin gizli tutulduğu ve her ihbarın değerlendirildiği vurgulandı.

samsun samsun polisi bilgilendirme vatandaş Dolandırıcılık ve Hırsızlık Konularında Bilgilendirme asayiş samsun haber gündem haber