Samsun Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 177. Yıl Dönümü Töreni

TAKİP ET

Samsun Tapu Kadastro 10. Bölge Müdür Vekili Yılmaz Uzun, "Yılda 20 milyon civarında işlem hacmi, yaklaşık 30 milyon kişinin doğrudan veya dolaylı işinin düştüğü bir devlet kurumu olarak 177 yıldır hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.

Samsun'da, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün kuruluşunun 177. yıl dönümü Atatürk Anıtı'nda törenle kutlandı. Çelenk sunumuyla başlayan törende konuşan Samsun Tapu ve Kadastro Bölge Müdür Vekili Yılmaz Uzun, kurumlarının köklü geçmişi ve bugünkü başarılarının temelini oluşturan bağlılık ve kararlılıkla geleceğe baktıklarını belirtti.

Uzun, "Bugün, tarihimizin önemli bir kilometre taşının yıl dönümünü kutluyoruz. Gururla kutladığımız 177. yıl dönümünde, köklerimize olan derin bağlılığımızı ve geleceğe olan kararlılığımızı bir kez daha yüksek sesle ifade etmek istiyoruz. Kurumumuzun 177 yıl önceki temelleri atıldığında, bir hayal ve bir amaçla yola çıkıldı. O günden bugüne, kurumumuzun yolculuğu sadece başarılarla dolu olmadı; aynı zamanda zorluklarla da dolu oldu. Ancak her engelin üstesinden gelmek için gösterilen kararlılık ve azim, bizleri bugünkü noktaya getirdi. Bu zorlu yolculukta bizlere eşlik eden, katkı sağlayan herkese içtenlikle teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Uzun, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün teknolojide öncü bir kurum olarak ülkenin tüm il ve ilçelerinde hizmet verdiğini belirterek, törenin ardından toplu halde fotoğraf çekimiyle sona erdi.

samsun Samsun Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ün 177. Yıl Dönümü tören Atatürk Anıtı da törenle kutlandı samsun haber ekonomi gündem haber