Samsun Tekkeköy'de 2024 yılı yatırımları konuşuldu

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ın katıldığı toplantıda 2024 yılı yatırım programı masaya yatırıldı. Togar, "63 mahallemizde gerçekleştireceğimiz çalışmaları planladık" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı ziyaret etti. Tekkeköy'de yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıda kent merkezinde yeni imar planları ve büyük bulvarlar açılması konusunda fikir birliğine varıldı.

SBB Başkanı Mustafa Demir, "Tekkeköy Belediyesi'ni ziyaret ederek birlikte yürüttüğümüz çalışmalar ile ilgili değerlendirme toplantısını gerçekleştirdik. Samsun'umuz için iş birliği içinde çalışıyor; vatandaşımıza daha iyi hizmet için gayret gösteriyoruz" dedi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar                                           SBB Başkanımız Mustafa Demir

2024 YILI MASAYA YATIRILDI

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ise, "SBB Başkanımız Mustafa Demir ile belediyemizde bir araya gelerek 2023 yılında yapımını gerçekleştirdiğimiz alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile 19 Mayıs, İlkadım ve Örnek Sanayi'de devam eden beton yol çalışmalarını değerlendirdik. Hemen ardından 2024 yılı içerisinde 63 mahallemizde gerçekleştireceğimiz alt yapı ve üst yapı çalışmalarını planladık. Özellikle ilçe merkezimizde yeni imar planları ve büyük bulvarlar açarak yepyeni yerleşim yerlerinin oluşturulması için başlatacağımız çalışmaların programını yaptık. İlçemizin dört bir yanında farklı alanlarda çalışmaların talimatını verip titizlikle takip eden Başkanımız Mustafa Demir'e teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.