Samsun Tekkeköy'e yeni spor ve yaşam alanı

TAKİP ET

Tekkeköy'de 7'den 70'e her yaş gurubunun yararlanacağı içinde spor sahaları ve sosyal alanların bulunduğu Kurtuluş mahallesinde yapımı devam eden yaşam alanı çalışmaları sürüyor.

SPOR VE OYUN ALANLARI

Çalışmalarla ilgili olarak bilgiler veren Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Tekkeköy'ümüzün geleceğini daha aydınlık bir şekilde oluşturabilmek için gece gündüz demeden emek veren tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Kurtuluş mahallemizde yer alan ve içinde yürüyüş yolları, basketbol, hentbol ve mini futbol sahaları, kamelyaları, spor ve oyun alanları gibi tüm sosyal donatıların içerisinde olduğu, bir yaşam alanı oluşturmak için yoğun mesai harcıyoruz" dedi.

HUZURLU YAŞAM ALANI

Başkan Togar, konuşmasının devamında; "Çalışmaları devam eden parkımız tamamlandığında huzur ve mutluluğun adresi, herkesin yaşamaktan keyif alacağı ve daima gurur duyacağı bir yaşam alanını daha ilçemize kazandırmış olacağız. İddialıyız. Tekkeköy'ümüzü Samsun'un en mutlu ve en huzurlu yaşam alanı yapacağız. Bu hedefimiz için de dur durak bilmeden daima çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Her şey daha güzel bir Tekkeköy için" diye konuştu.