Samsun Terme'ye dev çocuk parkı

TAKİP ET

Samsun'un Terme ilçesinde projelendirilen Terme Park Yaşam Alanı'nda bin metrekarelik alan üzerinde Karadeniz Bölgesi'nin en büyük "Çocuk Oyun Alanı" inşa ediliyor. Başkan Ali Kılıç, "Kaliteli yaşam alanları en çok çocuklarımızın hakkı" dedi.

Terme Belediyesi'nce hayata geçirilen Terme Park Yaşam Alanı'nda çocuklar için kocaman oyun parkı inşa ediliyor. Karadeniz Bölgesi’nin en büyük 'Çocuk Oyun Alan'ı olarak dikkat çeken proje hakkında bilgi veren Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Vatandaşların boş zamanlarında çocukları ile güven ve huzur içinde zaman geçirebileceği yatırımlarımıza bir yenisini daha ekledik" dedi.

Terme Park Yaşam Alanı'nda bin metrekarelik alan üzerinde Karadeniz Bölgesi’nin en büyük "Çocuk Oyun" alanlarından birini inşa ettiklerini belirten Başkan Ali Kılıç, "Çocuklarımızın kaliteli vakit geçirebileceği alanda planlanan ve her yaş grubunun keyifle zaman geçirebileceği özelliklere sahip oyun alanımızın şimdiden ailelerimize ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.