Samsun TSO'dan İş Hayatında İletişim ve Protokol Kuralları Eğitimi

TAKİP ET

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Karadeniz Bölgesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Avrupa İşletmeler Ağı (AİA) Karadeniz Projesi kapsamında iş dünyasının temsilcilerine yönelik "İş Hayatında İletişim&Protokol Kuralları" eğitimi düzenledi.

Samsun TSO M. Rifat Hisarcıklıoğlu Toplantı Salonu'nda düzenlenen eğitimde, Devlet Tiyatrosu Sanatçısı-Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı Adnan Erbaş ile Protokol ve Kurumsal Nezaket Kuralları Uzmanı İhsan Ataöv konuşmacı olarak yer aldı.

Erbaş, iş hayatında etkili iletişimin temel noktalarına odaklanarak sözlü iletişim, sözsüz iletişim, beden dili gibi konuları ele aldı. Müşteriyle iletişimde dikkat edilmesi gereken noktalara vurgu yaparak, iş dünyasındaki değişim ve iletişimin önemini vurguladı.

Ataöv ise iş dünyasında kişisel ve kurumsal temsiliyetin önemini vurgulayarak, protokol ve temsil kurallarını anlattı. Resmi hayatta giyim kuralları, selamlama ve karşılama gibi konuları detaylı bir şekilde ele aldı.

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, işletmelerin rekabet gücünü artırmak amacıyla düzenlenen eğitimin önemine değindi. İletişim ve protokol kurallarının iş hayatında başarı için temel unsur olduğunu belirterek, üyelere yönelik eğitimlerin devam edeceğini vurguladı.