Samsun'un gururu derbide düdük çalacak

TAKİP ET

Tekerlekli Sandalye Basketbolu'nda büyük bir heyecan yaşanacak. Samsun'un gururu basketbol hakemimiz Murat Özden, bugün Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan derbide düdük çalacak.

YÖNETTİĞİ MAÇLARDA TAM NOT ALDI

Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi final serisi 2. maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe kozlarını paylaşırken kritik maçı Samsunlu hakem Murat Özden yönetecek. Ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarı ile görev yapan Özden, çıktığı bu maçlarda tam not almıştı. Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Samsun Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci'de genç hakeme başarı dileklerini iletti. Valisi Tavlı, Murat Özden'in başarısını takdir ederek, "Sporun başkenti olan Samsun'dan sizin gibi gençlerin bizleri temsil etmesi bizleri gururlandırdı. Derbi maçında hakem şansının yanında olmasını diliyorum" dedi.

VALİ TAVLI VE DERNECİ’YE TEŞEKKÜR

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci de Özden'e başarı dileyerek, "İlimizi spor alanında temsil eden herkesin yanındayız. Samsun'dan yetişen başarılı sporcular ve hakemler, şehrimizin spor alanındaki gücünü ve potansiyelini bir kez daha gözler önüne seriyor. Murat Özden'in bu önemli maçta görev alması, gençlerimize ilham kaynağı olacak ve Samsun'un sporla olan bağını daha da güçlendirecektir" dedi. Murat Özden, ise kendisine destek olan Samsun Valisi Orhan Tavlı ile İl Müdürü Dereci'ye teşekkür ederek, derbide Samsun'u en güzel şekilde temsil edeceğini söyledi.