Samsun Valiliği, Skandal Videoyu Apar Topar Sildi

TAKİP ET

Kültür Yolu Festivali kapsamında Terme pidesini övmek isterken, Bafra pidesi hakkında skandal sözler kullanıldı. Valilik, gelen tepkiler üzerine paylaşımları sildi.

Samsun Valiliği; Kültür Yolu Festivali kapsamında yöresel lezzetleri tanıtırken, Terme pidesi işletmecisi bir kadının; "Bafra pidesi ağızda donmuş yağ tadı veriyor" ifadesinden sonra gelen tepkiler sonrası, videoyu sosyal medya hesaplarından kaldırdı.

Samsun'da 8-16 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan Kültür Yolu Festivali kapsamında kent merkezindeki bir Terme pidecisi, Bafra pidesi hakkında kullandığı sözler sosyal medyada tepki çekti.

Samsun Valiliği'nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda kadın işletmeci; "Bafra pidesi üstünde tereyağı olduğu için ağızda donmuş yağ tadı bırakıyor" sözlerini kullandı.

Bafralılar videonun altına tepki mesajları yazdı. Samsun Valiliği videoyu sosyal medya hesaplarından kaldırdı.

İşte o video...

Samsun Valiliği; Kültür Yolu Festivali kapsamında yöresel lezzetleri tanıtırken, Terme pidesi işletmecisi bir kadının; "Bafra pidesi ağızda donmuş yağ tadı veriyor" ifadesinden sonra gelen tepkiler sonrası, videoyu sosyal medya hesaplarından kaldırdı.#samsun #bafra #terme pic.twitter.com/aPAIXcujcs

— Noyan Alper Cabbar (@CabbarNoyan) June 8, 2024

bafra pidesi terme pidesi samsun valiliği