Samsun Valisi Orhan Tavlı, SGK Çalışanlarını Sosyal Güvenlik Haftası'nda Kutladı

TAKİP ET

Sosyal Güvenlik Haftası vesilesiyle Samsun Valisi Orhan Tavlı, SGK çalışanlarını ağırladı.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, Sosyal Güvenlik Haftası'nın başlaması münasebetiyle Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çalışanlarının gününü kutladı. SGK Samsun İl Müdürü Ünal Kaya, il müdür yardımcıları, ilçe müdürleri ve beraberindeki personel ile birlikte 13-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Vali Tavlı'yı makamında ziyaret etti.

Vali Tavlı, SGK çalışanlarının ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Sosyal Güvenlik Haftası'nı kutladı. Ziyaret sırasında konuşan SGK Samsun İl Müdürü Ünal Kaya ise, her yıl 16 Mayıs'ı içine alan haftanın SGK tarafından Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlandığını belirtti.

Kaya, bu yıl 13-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen haftanın 18.'sini kutlayacaklarını ve toplumda farkındalık oluşturmayı, bilgilendirme ve bilinçlendirme açısından önem taşıdığını vurguladı. Kurumlarını tanıtarak sosyal güvenlik bilincinin oluşmasına katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

samsun Samsun Valisi Orhan Tavlı Sosyal Güvenlik Haftası Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çalışanları Kutlama samsun haber gündem haber