Samsun Valisi Orhan Tavlı: "Suç İşleyen Kimsenin Sokaklarda Rahat Dolaşmasına İzin Vermeyeceğiz"

TAKİP ET

Samsun Valisi Orhan Tavlı, vatandaşların huzur ve güvenliğini tehdit eden kişilere karşı kararlı olduklarını belirterek, "Suç işleyen, araması olan ve vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini tehdit eden hiç kimsenin sokaklarda rahat rahat dolaşmasına izin vermeyeceğiz," dedi.

Samsun Huzur ve Güvenlik Toplantısı, Vali Orhan Tavlı'nın başkanlığında ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş ile istihbarat, asayiş, narkotik ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) birim amirlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Vali Tavlı, Samsun'un huzurlu ve güvenli bir şehir olduğunu vurguladı. Tavlı, "Samsun sokakları ve sahiliyle huzurlu ve güvenli bir şehir. Bu huzur ve güven ortamının devamını sağlamak için narkotik suçlarla, organize suç örgütleriyle, aranan şahıslar ve her türlü suç odaklarıyla mücadelemiz azim ve kararlılıkla etkin ve koordineli bir şekilde devam etmektedir," ifadelerini kullandı.

Tavlı, vatandaşların huzur ve güvenliğini tehdit eden kişilere karşı mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirtti. "Suç işleyen, araması olan ve vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini tehdit eden hiç kimsenin sokaklarda rahat rahat dolaşmasına izin vermeyeceğiz," dedi.