Samsun Yelken'den 10 Ocak buluşması

TAKİP ET

Samsun Yelken Kulübü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentteki basın mensuplarıyla kahvaltı programında buluştu. Başkanlar Sezer ve Çakır, yerel basının önemine dikkat çekti.

Samsun Yelken Kulübü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentteki basın mensuplarıyla kahvaltı programında buluştu.

Yelken Kulübü Başkanı Ertekin Sezer, gazetecilik mesleğinin önemine dikkat çektiği konuşmasında toplumun doğru ve tarafsız bilgiye sahip olabilmesi için sahada çalışan gazetecilerin olması gerektiğini kaydetti. Ertekin Sezer, yerel basının önemine vurgu yaptı.

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, "Gazeteciler günümüzde zor şartlarda çalışmak, özellikle ekonominin piyasaya verdiği olumsuz yansımalarla mücadele etmektedir. Tabiki bu özel günlerde hatırlanmak çok güzel.

Ancak yerel basın emekçilerinin spor ve iş dünyasından siyasetçilere her kesimin desteğine ihtiyacı vardır. Gazetecilik mesleğinin yarınlarımız için oldukça önemi var. Yelken Kulübü Başkanı Ertekin Sezer ve yönetimine teşekkür ediyoruz" dedi. Samsun Yelken Kulübü tarafından gazetecilere hediye takdim edildi.