Samsun Zorlu Eğitim Kurumları'nda 100. Yıl coşkusu

TAKİP ET

Samsun Zorlu Eğitim Kurumları, Cumhuriyet'in 100. Yılı dolayısıyla özel kutlama programları düzenledi. Programlarda öğrenciler, 'Ata'nın izindeyiz' mesajı verdi.

Samsun'un özel eğitimde markası konumunda yer alan Zorlu Eğitim Kurumları'nda Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı. Cumhuriyet'in 100. Yılı dolayısıyla öğrenciler ve sporcular özel programlar gerçekleştirerek, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yoldan gittiklerini vurguladı, 'Atam izindeyiz' mesajı verdi.

ÖĞRENCİLERDEN ÖZEL KOREOGRAFİ 

Zorlu Eğitim Kurumları'nda Beden Eğitimi Öğretmeni Mert Gökhan Koç'un hazırladığı ve 120 öğrencinin katıldığı koreografide, okulun bahçesinde toplanan öğrenciler Cumhuriyet'in 100. Yılını temsilen oluşturulan '100 ve ayyıldızın' birlikte yer aldığı resmi logoyu insan zinciri oluşturarak yaptıktan sonra hep bir ağızdan Andımızı okudu. 

YARIŞMALAR DÜZENLENDİ 

İlkokul öğrencilerinin dans gösterileri, şiir dinletileri ve tiyatro gösterileri ise,  okulun konferans salonunda gerçekleştirildi. Cumhuriyet konulu resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödüller verildi. 

ANIT'TA PROGRAM 

Samsunspor'un 100. Yıl kutlama etkinliğinde görevli olan Zorlu öğrencileri, pankart hazırlayıp video çekimleri için Anıta ziyarette bulundu. Samsunspor Kaptanı Osman Çelik'in de katıldığı çekimlerde renkli görüntüler ortaya çıktı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI İLE BULUŞTULAR 

Bu yıl Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde (KBBL) mücadele edecek olan Zorlu Koleji Kadın Basketbol Takımı ise idman öncesi, Türk Bayrağı açarak bayramı coşkuyla kutladı. 

Basketbol takımı ana sponsoru Atasam Hastanesi doktorları, hemşireleri ve sağlık personeli ile Zorlu öğrencileri bir araya gelerek Atasam Hastanesi'nde muhteşem bir bayram şöleni yaşattılar.

100 YILLIK GURUR 

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj veren Zorlu Eğitim Kurumları Başkanı Ergin Zorlu şunları kaydetti; "İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü heyecanını ve gururunu yaşamaktayız. Ülkemizin doğum gününü kutlamak, bu günü hakkınca yaşamak bize yakışandır, olması gerekendir. Cumhuriyetimizin yıldönümünü kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun "dedi. 

Bu yıl Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde (KBBL) mücadele edecek olan Zorlu Koleji Kadın Basketbol Takımı ise idman öncesi, Türk Bayrağı açarak bayramı coşkuyla kutladı.