Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü'nde çifte transfer

TAKİP ET

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde (KBBL) yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü, Mersin Üniversitesi sporcusu Rojin Kardaş ve Bursa Ayyıldız'dan Manolya Kızılbulak'ı transfer etti.

ŞAMPİYON KADRO OLUŞTURULUYOR

Kadın basketbolunda ilimizin tek temsilcisi olan Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü, KBBL 2024-2025 sezonu transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezon için şampiyonluk düşünen Kırmızı-Beyazlılar, transfer çalışmalarını da bu doğrultuda sürdürüyor. Yeni oyuncu konusunda emin adımlar atarak devam eden yönetim iki oyuncuyu daha renklerine bağladı. 

TBBL'NİN EN İYİ ŞUTÖRÜ

Zorlu Koleji Spor Kulübü, geçen sezon üst lig vizesi alan, isminden sıkça söz ettiren 2005 doğumlu 1 ve 2 numarada görev yapan, 2005 doğumlu Rojin Karadaş ve KBBL’nin en iyi şutörleri arasında yer alan geçen sezon Bursa Ayyıldız’ın takım kaptanlığını yapmış Manolya Kızılbulak’ı renklerine bağladı. Kırmızı-Beyazlı yönetim çalışmalarını sürdürüyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü Başkanı Ergin Zorlu, yeni sezonda tamamı ile şampiyon olacak bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Bu minimalde de transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son olarak iki oyuncuyu daha kadromuza dahil ettik. Yine prensipte anlaşma sağladığımız oyuncular var. Bu sporcuların ismini de peyder pey kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.