Samsunlu Güreşçilerden Zafer

TAKİP ET

Samsunlu güreşçiler Kemal Şahin ve Erkan Taş, 7 Temmuz'da yapılan 663. tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde büyük başarı elde ederek başpehlivan oldular. Tekkeköy İlçesi Gökçe Mahallesinden Kemal Şahin, Kırkpınar'da güreşlerde rakibi Uğur Şimşek'i yenerek başpehlivanlık unvanını kazandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Erkan Taş'ın Başarısı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT'ın güreşçisi Erkan Taş, Kırkpınar'da finale kalarak başpehlivan unvanını aldı. Erkan Taş, başaltı pehlivanı olarak başladığı Kırkpınar'da finale çıkarak Samsunlu güreşçilerin başarılarına bir yenisini ekledi.

Güreşçilerimizin Gururu: Fatih Atlı ve Bayram Ertan

2014 yılı tarihi Kırkpınar başpehlivanı Fatih Atlı ve ustası sporcu fabrikası antrenörü, eski Kırkpınar başpehlivanı Bayram Ertan, Samsunlu güreşçilerin başarılarına öncülük ediyor. Kemal Şahin ve Yücel Yazıcı, Antalya ve Manavgat Belediyesi'ne transfer olduktan sonra başarılarına başarı eklemeye devam ettiler.

Samsunlu Güreşçiler Antalya ve Manavgat Belediyeleri Adına Güreştiler

Samsunlu güreşçiler Fatih Atlı, Bayram Ertan, Kemal Şahin ve Yücel Yazıcı, Antalya ve Manavgat Belediyesi adına güreşerek önemli başarılara imza attılar.