Samsunlu Ramazan Acar ve Filipinli Nicola Villamil Dünya Evine Girdi

TAKİP ET

Samsunlu elektrik mühendisi Ramazan Acar (31), sosyal medyada tanıştığı 25 yaşındaki Filipinli muhasebeci Nicola Villamil ile Vezirköprü ilçesinde düzenlenen düğünle hayatlarını birleştirdi.

Acar, sosyal medyadan tanıştığı Villamil ile evlilik kararı aldıktan sonra, ailelerinin de onayını alarak Türkiye'ye gelmesini sağladı. Türkiye'ye geldikten sonra Müslüman olan Villamil, "Nisa" adını aldı.

Çift, Vezirköprü'nün Öğürlü Mahallesi'nde Türk geleneklerine göre gerçekleştirilen kına gecesinin ardından düğünle evlendi.

Ramazan Acar, sosyal medya üzerinden uzun süredir görüştüklerini belirterek, "Evlilik kararımız sonrasında ailesi ile Türkiye'ye geldiler. Ailesi de çok iyi insanlar, sıcakkanlılar. Evlilik kararımızı olumlu karşıladılar." dedi.

Nicola Villamil ise Ramazan Acar ile sevgilerinin her şeyin üstesinden geleceğine inandıklarını belirtti. "Başka bir kültür, başka bir ülke, tabii ki endişelerim oldu ama sevgimizin bu zorluklara değeceğini düşündüm ve Ramazan ile evlilik kararı aldık." şeklinde konuştu.