Samsunlular Dikkatli Olsun Silahla Adam Vurdu Serbest Kaldı

TAKİP ET

Samsun'un Bafra ilçesinde trafikte yaşanan yol vermeme anlaşmazlığı, silahlı saldırıya dönüştü. Tartıştığı kişiyi tabancayla vuran şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şimdi aramızda geziyor!

Samsun'un Bafra ilçesinde yaşanan bir olayda, yol verme meselesi nedeniyle çıkan tartışmanın ardından bir kişi silahla yaralandı. Çetinkaya Mahallesi'nde trafikte tartıştığı Semih A'yı silahla yaraladığı iddia edilen Serkan K, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Şüphelinin jandarmadaki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiği öğrenildi. Ancak, çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayın detaylarına göre, dün Bafra'da trafikte yaşanan yol verme meselesiyle başlayan tartışma sonrasında Serkan K, Semih A'yı tabancayla ateş ederek yaralamıştı. Yaralı, hemen hastaneye kaldırılırken, şüpheli Serkan K. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.

Bu gelişmelerin ardından, jandarma birimlerinin yaptığı çalışmalar sonucunda Serkan K'nin adli mercilere sevk edildiği ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı belirtildi. Söz konusu olayla ilgili soruşturmanın ise devam ettiği ifade edildi.

samsun Bafra Silahla yaralama Maganda Adli Kontrol