Samsunspor'a müjde! Transfer yasağı ertelendi

TAKİP ET

FIFA tarafından Kırmızı-Beyazlılara verilen 2 dönemlik transfer yasağı bir dönem ertelendi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yüksel Yıldırım, 'Bu karar bana sürpriz değil, bu dönemdeki transfer yasağını erteleyebilmek için çok çalıştım' dedi

SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, eski futbolcuları Arvydas Novikovas'a ödemeleri zamanında yapmadığı gerekçesiyle Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından iki dönem transfer yasağına çarptırılmıştı. Transfer yasağı kararı, Samsunspor'a iletilmişti. 

Samsunspor avukatları ise karara itiraz etmişti.  İsviçre'nin en ünlü ve tecrübeli avukatlık şirketiyle anlaşıp itirazlarını yapan Samsunspor'un itirazı sonucu, beklenen sonuç geldi. 

FEDERASYONA GELDİ 

Akşam geç saatlerde yaşanan sürpriz gelişme sonrasında Kırmızı-Beyazlı renklere gönül veren taraftarlar büyük bir mutluluk yaşadı. Daha önce FIFA tarafından 2 dönem transfer yasağına çarptırılan Yılport Samsunspor’un cezası bir dönem ertelendi. Mahkeme kararının Türkiye Futbol Federsyonu'na geldiği öğrenildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yüksel Yıldırım, “Bu karar bana sürpriz değil, bu dönemdeki transfer yasağını erteleyebilmek için çok çalıştım” dedi. Yönetimin vakit kaybetmeden transfer çalışmalarına başladığı öğrenildi.