Samsunspor, Alanyaspor'u Ağırlıyor: Ligde Kalma Hedefinde Kritik Karşılaşma

TAKİP ET

Evinde bu akşam Alanyaspor ile karşılaşacak olan Yılport Samsunspor, rakibi karşısında sahadan puan ya da puanlarla ayrılarak ligde kalmayı resmen garantilemek istiyor. İşte detaylar...

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında bu akşam Alanyaspor’u konuk edecek.

AMAÇ LİGDE KALMAYI GARANTİLEMEK

Topladığı 42 puanla 12. sırada yer alan ve Kırmızı-Beyazlılar, güçlü rakibi önünde sahadan puan ya da puanlarla ayrılarak kümede kalmayı resmen garantilemek istiyor. Konyaspor yenilgisi ile keyiflerin kaçtığı Yılport Samsunspor’da tek hedef iç sahadaki son maçtan güzel bir sonuçla ayrılmak.  

MAÇI BEIN CONNECT YAYINLAYACAK

Önemli bir taraftar desteği ile sahaya çıkması beklenen Kırmızı-Beyazlılar, iç sahadaki muhteşem performansına bir yenisini eklemenin peşinde. 19 Mayıs Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak olan kritik karşılaşmayı Mert Güzenge yönetecek. Güzenge’nin yardımcılıklarını ise Bahtiyar Birinci ve Murat Altan yapacak. Zorlu mücadele, Bein Connet’ten canlı olarak yayınlanacak.

ALİM’İN DURUMU BELİRSİZ

Kırmızı-Beyazlılarda bu akşam oynanacak olan zorlu Alanyaspor maçı öncesinde cezalı futbolcu bulunmuyor. Sezonu kapatan Lubomir Satka’nın yanı sıra sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz hafta Konya deplasmanında forma giyemeyen Alim Öztürk’ün durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.

YAKIŞAN BİR KAPANIŞ OLSUN

Bu sezon özellikle iç sahada ortaya koydukları performans ile tüm Türkiye’de adlarından söz ettiren Yılport Samsunsporlu taraftarlar, Alanyaspor ile bu akşam oynanacak karşılaşmada da takımlarını yalnız bırakmayacak. Bu sezon iç sahadaki son maçta da takımlarını büyük bir coşku ile destekleyecek olan Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, 19 Mayıs Stadyumu’nda yine renkli görüntüler oluşturacak. Şu ana kadar kombinelerle birlikte 20 binin üzerinde bilet satıldığı öğrenilirken, maç saatinde bu rakamın daha da artması bekleniyor.