Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın sorusu soğuk rüzgarlar estirdi!

TAKİP ET

Kulüpler Birliği Vakfı'nın oluşturduğu heyette yer alan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye "Siz aday mısınız?" diye sorduktan sonra toplantıda soğuk rüzgarlar esti.

SAMSUNSPOR BAŞKANI YILDIRIM HEYETTE YER ALDI

Kulüpler Birliği Vakfı'nın oluşturduğu ve başkanlığını Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yaptığı diyalog heyeti, 22 Nisan'da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşmek için Riva'ya geldi. Heyette Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç ile Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım da yer aldı. Hürriyet Spor Müdürü Mehmet Arslan, TFF ile Kulüpler Birliği Diyalog Heyeti arasındaki görüşmenin detaylarını yazdı. Arslan, yazısında 20 dakika sonra TFF Başkanı Büyükekşi'nin kapıyı gösterdiği diyalogu açıkladı.

TOPLANTIDA İPLER KOPTU

Hürriyet Spor Müdürü Mehmet Arslan, yazısında şu detayı verdi; "Şimdi gelelim Mehmet Büyükekşi ile yapılan görüşmeye. Asıl haber burada. İplerin nasıl koptuğu, Büyükekşi ve ekibinin kulüplere nasıl tepki gösterdiği o toplantıya. Toplantıda Özbek, Saraç, Yıldırım ve Büyükekşi dışında TFF yöneticileri de yer aldı.

Önce Dursun Özbek söz aldı. Özbek kendileri de dahil kulüplerin tamamının bir an önce seçime gidilmesi hususunun Kulüpler Birliği'nde konuşulduğunu ve bir görüş birliğine varıldığını söyledi. TFF’nin açıkladığı 18 Temmuz tarihine kulüplerin itirazı olduğunu aktardı.

Benzer ifadelerle Saraç ve Yüksel Yıldırım da konuyu Büyükekşi’ye ilettiler ve müzakere yoluyla genel kurul için yeni bir tarih belirlenmesini istediler. TFF Başkanı Büyükekşi, tarih hususunda 18 Temmuz kararını müzakereye kapattıklarını belirtti.

GÖRÜŞME 20 DAKİKADA SONA ERDİ

Bu arada Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Siz aday mısınız?" diye sordu. 3 kişilik heyet işte tam bu anda beklemedikleri bir tavırla karşılaştı. Büyükekşi, "Bu şimdinin konusu değil. Bizim için her türlü müzakere süreci kapanmıştır" der demez TFF yöneticileri ayağa kalktı.

20 dakikalık toplantıyı TFF bitirmiş kelimenin tam anlamıyla 3 başkana kapı gösterilmişti. TFF'den birkaç yönetici başkanların elini sıktı, yönetim kurulu Ali Düşmez ve Müslüm Özmen onları yolcu etti. Bu tavır Dursun Özbek’i de Fatih Saraç’ı da, Yüksel Yıldırım’ı da çok üzdü.