Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: Transfer Cezası Olsa da Takımıma Güveniyorum

TAKİP ET

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, 'FIFA'daki ceza süreciyle ilgili beklemedeyiz. Ama transfer olmasa bile ben takıma güveniyorum. Mevcut oyuncular bizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir' dedi.

BURADAN HOLLANDA’YA GEÇECEĞİM

Holding işleri nedeniyle Latin Amerika’da bulunan Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, hoca konusu, iç transfer ve transfer cezasıyla ilgili olarak Spor Müdürümüz Davut Aktaş’a açıklamalarda bulundu. Bu hafta boyunca Latin Amerika'da olacağını söyleyen Başkan Yıldırım, “Buradan döndüğümde Hollanda’da işlerim var ve bayrama kadar orada olacağım. Ardından da bayram izni yapacağım” dedi.

İÇ TRANSFERDE SIKINTI YAŞAMAYIZ

Teknik direktör Thomas Reis ile prensipte anlaşma sağlandığını ifade eden Yıldırım, “Hoca işini şimdilik arkadaşlar halledecek. Daha sonra sürece bakacağız. İç transferde de görüşmelerimiz olacak. Ben iç transferde sıkıntı yaşamayacağımız kanaatindeyim. FIFA’daki ceza süreciyle ilgili olarak ise beklemedeyiz. Ama transfer olmasa bile ben takıma güveniyorum. Mevcut oyuncular bizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir” diye konuştu.

samsunspor yüksel yıldırım transfer