Samsunspor'da Ercan Kara Kayserispor'a golünü attı

TAKİP ET

Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol, Bennasser ve sarı kart cezalısı Marius'un yerine Ercan Kara ve Fofana'ya şans verdi. Golcü oyuncu Ercan, Kayserispor ağlarını kafayla sarstı.

SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Alman teknik adamı Markus Gisdol’un Kayserispor karşısındaki ilk 11’i şu şekilde; “Okan Kocuk, Bola, Zeki Yavru, Satka, Alim Öztürk, Taylan Antalyalı, Tait, Emre Kılınç, Holse, Fofana ve Ercan Kara.”

60. dakikada Emre Kılınç ve Fofana’yı kulübeye çağıran Gisdol, orta sahaya takviye yaptı. Muhammet Gümüşkaya ve Soner Aydoğdu’yu oyuna aldı. Kalan dakikalarda skoru korumak isteyen Gisdol, 69. dakikada Taylan Antalyalı ve Zeki Yavru yerine Haluk Mustafa Tan ve Bennasser’i sahaya sürdü. Mücadelenin son bölümünde Tait yerine Osman Çelik oyuna girdi.

GALİBİYETİN MİMARLARI

 

Samsunspor, Kayserispor'u Zeki ve Ercan ikilisiyle yıktı. Zeki duran toptan ilk golü kaydetti. İkinci golde ise bu kez Zeki ortaladı, Ercan kafayla skoru ilan etti.

Maçı bir gol bir asistle tamamlayan Zeki, 70’te yerini Mustafa Tan'a bıraktı. Karşılaşma sonunda taraftarlar her iki oyuncuya da büyük ilgi gösterdi.