Samsunspor'da Futbolcular Güç Depoluyor

TAKİP ET

Kamp çalışmalarını sürdüren Samsunspor'da futbolcular, yeni sezon öncesinde gerçekleştirdikleri ağır idmanlarla güç depoluyor.

GÜNDE ÇİFT İDMAN

Yeni sezon hazırlıkları için Kayseri'de bulunan Yılport Samsunspor, kamp çalışmalarını burada yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor. Günde çift idman gerçekleştiren Kırmızı-Beyazlar, teknik direktör Thomas Reis idaresinde güç depoluyor. 

REIS TEMPODAN MEMNUN

Yılport Samsunspor'da futbolcuların hem sahada, hem de kondisyon salonunda ortaya koyduğu performans, yüzleri güldürüyor. Yüksek tempoya rağmen öğrencilerinin çalışma arzusu, Alman teknik adamı oldukça memnun ediyor. 

GENÇLER GÖZ HAPSİNDE

Özellikle altyapıdan gelen ve kiralıktan dönen genç isimleri adeta göz hapsine alan teknik direktör Thomas Reis, futbolcularla yakından ilgileniyor. Yeni sezonda genç isimlerden de faydalanmak isteyen Reis, transfer yasağını kulüp arına fırsata çevirmek istiyor. 

FORM TUTUYORLAR

Yılport Samsunspor’da sakatlıktan çıkan futbolcular Lubomir Satka ve Gaetan Laura, Kayseri’deki yeni sezon hazırlıklarında takımdan ayrı çalışıyor. Fizyoterapist eşliğinde idmanlarını sürdüren iki futbolcu, lig başlayana kadar form tutmanın hesaplarını yapıyor.

GENÇLERE ABİLİK YAPIYOR

Kırmızı-Beyazlıların kaptanı Zeki Yavru, antrenmanlardaki çalışma temposuyla alkış topluyor. Performansı ile göz dolduran Zeki Yavru, tecrübesi ile de gençlere ağabeylik yapıyor.

KAYSERİ’DE KAPRUZ KEYFİ

Kayseri’deki kamp çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, dünkü idman sonunda karpuz molası verdi. İdman sahasına getirilen karpuzları afiyetle yiyen Yılport Samsunsporlu futbolcular, ortaya renkli görüntüler çıkardı.