Samsunspor'da hedef 3 puan

TAKİP ET

Ligde iyi bir çıkış yakalayan Yılport Samsunspor, deplasmanda yarın Başakşehir'in konuğu olacak. İşte detaylar...

SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında yarın deplasmanda Başakşehir’in konuğu olacak.

HEDEF KAYIPSIZ AYRILMAK

Ligde üst üste aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken ve moral olarak üst seviyede olan Kırmızı-Beyazlılar, İstanbul temsilcisi karşısında oynayacağı mücadeleden de kayıpsız ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor. 

MAÇI TAŞKINSOY YÖNETECEK

Kırmızı-Beyazlıların galibiyet parolası ile çıkacağı zorlu karşılaşma Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak. Saat 13.30’da başlayacak maç, Bein Sports 1’den naklen yayınlanacak. Abdullah Buğra Taşkınsoy’un düdük çalacağı mücadelede Mehmet Kısal ve Yusuf Bozdoğan yardımcı hakem olarak görev yapacak. 

DEPLASMAN TRİBÜNÜ DOLUP TAŞACAK

Yılport Samsunspor’un yarın oynayacağı Başakşehir maçında Kırmızı-Beyazlı taraftarlar adeta gövde gösterisi yapacak. Kendilerine ayrılan yüzde 5’lik deplasman tribünü biletlerini tamamen tüketen Kırmızı-Beyazlılar, Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda Samsunspor rüzgarı estirecek. Yaklaşık bin civarında Yılport Samsunsporlu taraftarın tribünde olması bekleniyor.