Samsunspor'da Kaptanlara Veda

TAKİP ET

Yılport Samsunspor, sözleşmeleri sona eren takım kaptanları Moryke Fofana ve Osman Çelik'in yanı sıra, Alim Öztürk ve Jakub Szumski ile yeniden anlaşılamadığını duyurdu. İşte detaylar...

Kırmızı-Beyazlılarda iç transferde sürpriz gelişmeler yaşandı.

KULÜP AÇIKLAMA YAPTI

Sözleşmeleri sona eren isimlerden takım kaptanları Moryke Fofana ve Osman Çelik’in yanı sıra Alim Öztürk ve Jakub Szumski ile masaya oturan yönetim, yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alamadı. Yılport Samsunspor Kulübü’nün konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

GÖRÜŞMELER OLUMSUZ SONUÇLANDI

“11 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkmamızda büyük katkılar veren, saha içi ve dışındaki davranışlarıyla arkadaşlarına örnek gösterilen kaptanlarımız Osman Çelik, Moryke Fofana ile oyuncularımız Alim Öztürk ve Jakub Szumski’nin sözleşmelerinin sona ermesi nedeniyle yapılan görüşmelerin olumsuz neticelenmesi sonucunda yeni sezonda kendileriyle birlikte olamayacağımızı üzülerek ifade ediyoruz. Sevgili Osman, Fofana, Alim ve Jakub, bu zorlu yolculukta ailemizin bir parçası oldunuz.”

GENÇLEŞMEMİZE KATKI SAĞLAYACAK

“Her zaman Şanlı Samsunspor tarihinin unutulmaz değerleri olarak anılacaksınız. Oyuncularımızın akıttıklara tere, verdikleri emeğe teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde kendilerine başarılar diliyoruz. Yönetim Kurulumuzun aldığı bu kararın, takımımızın gençleştirilmesine ve büyük yatırımlar yaparak kurduğumuz akademiden yetişecek oyuncularla önümüzdeki sezonlarda kulübümüze büyük katkılar vereceğine de inanıyoruz.”

samsunspor transfer