Samsunspor'da Markus Gisdol fırtınası esiyor

TAKİP ET

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, takımın başına geçtiği günden bu yana oynattığı futbol ve aldığı sonuçlarla taraftarların sevgilisi haline geldi.

SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Yılport Samsunspor’da adeta Markus Gisdol fırtınası esiyor.

14 MAÇTA 21 PUAN TOPLADI

Göreve geldiğinde 1 puanı bulunan Kırmızı-Beyazlıların tüm çehresini değiştiren deneyimli teknik adam, ligin 8. haftasında son sırada aldığı takımını 21. hafta sonunda 22 puanla 15. sıraya kadar yükseltti. Takımının başında çıktığı 14 maçtan 6 galibiyet ve 3 beraberlik çıkartan Alman çalıştırıcı, 5 kez de sahadan mağlup ayrıldı.

KUPADA SON 16’YA KALDI

Kısıtlı kadrosuyla önemli işlere imza atan teknik direktör Markus Gisdol, Ziraat Türkiye Kupası’nda da yoluna emin adımlarda devam ediyor. Kupada ilk olarak Tokat Belediyespor’u 3-0 mağlup eden Kırmızı-Beyazlılar, ardından da deplasmanda 1-0 geriye düştüğü maçta Alanyaspor’u uzatmalarda 3-1’lik skorla geçerek adını son 16 takım arasına yazdırdı. Ve bunu genç ağırlıklı kadrolarla başardı.

KORKMADAN FORMAYI VERDİ

Özellikle oynattığı cesur futbolla dikkat çeken teknik direktör Markus Gisdol, elindeki malzemeyi de en iyi şekilde kullanarak önemli bir fark yarattı. Altyapıdan yetişen isimlere de korkmadan formayı teslim eden tecrübeli çalıştırıcı, Kırmızı-Beyazlı renklere gönül veren taraftarların da büyük sevgisini kazandı. Gisdol, sahadaki duruşu ile taraftarların takım içerisinde en çok güvendiği isim oldu.

TARAFTARIN GÜVENİNİ KAZANDI

Alman disiplini ile çalışan teknik direktör Markus Gisdol, takımdaki tüm futbolculara da bu disiplini hissettiriyor. Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım’ın en önemli ve doğru birkaç hamlesi arasında gösterilen Markus Gisdol, sezon sonu takımını kümede tutarak önemli bir başarıya imza atmak istiyor. Taraftarların büyük güvenini kazanan Gisdol, bu güveni boşa çıkarmak istemiyor.