Samsunspor'da Sezon Başı Kampında Kimler Olacak?

TAKİP ET

Samsunspor'da transfer yasağı tartışmaları devam ederken, takımdan ayrılanlar, kiralık dönenler hepsi yönetimin ve teknik ekibin masasında tartışılmaya başlandı. Sezon başı kampında kimler olacak merak konusu oldu.

Trendyol Süper Lig'de şu anda resmi bir açıklama olmamasına rağmen "2 dönem transfer yasağıyla" karşı karşıya olan Samsunspor'da üstü üste yaprak dökümü yaşanmıştı. Alim Öztürk, Osman Çelik, Szumski ve Fofana'nın yanı sıra Muhammed Gümüşkaya'ya teşekkür edilmişti.

Sözleşmesi biten Zeki Yavru ve takımdan ayrılmak istediği yönünde iddialar olan Tait, Ntcham ve Yunus Emre ile ilgili süreçte neler yaşanacak ve Samsunspor'da geçen sezondan kiralık olarak forma giyen Galatasaraylı Taylan Antalyalı ve Westerlo forması giyen Muhammed Gümüşkaya ile ilgili nasıl bir karar alınacağı da merak konusu oldu.
İddiaya göre Alim Öztürk, Kırmızı-Beyazlı kulüpten 450 Bin Euro istedi. Iğdır FK ile temasta olduğu söyleniyor. Osman Çelik ise 13,5 milyon TL istedi. Szumski ve Fofana'nın kendilerinin ayrılmak kararı aldığı öğrenilirken, kaptan Zeki Yavru'nın kalma ihtimali yüksek ve ufak pürüzler var.

Geçen sezon başından beri performans olarak takıma katkı sağlayamayan Tait'in ve forma şansı bulamayan Yunus Emre'nin mutsuz olduğu, Ntcham'ın ise yönetimle görüşeceği öne sürüldü.

Diğer yandan geçen sezon kiralık olarak başka kulüplerde forma giyen futbolcular Samsunspor'a dönerken, yeni sezon kamp kadrosunda yer almaları bekleniyor. Kamplarda Teknik Direktör Thomas Reis'in karar vereceği öğrenildi.

Geçen sezon kiralık olarak giden oyuncular şu şekilde; "Nanu, Ali Ülgen, Celil Yüksel, Barış Alıcı, Laura, Guel, Ahmet Sagat."

Diğer kiralık genç oyuncuların ise yine kiralanması gündemde.

samsunspor transfer kamp son dakika