Samsunspor'da Thomas Reis'in İmzayı Atması An Meselesi

TAKİP ET

Yılport Samsunspor'un prensipte anlaştığı Alman teknik direktör Thomas Reis ile kısa süre içerisinde resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. İşte detaylar...

YİNE BİR ALMAN HOCA

Kırmızı-Beyazlılar, Markus Gisdol’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna yine bir Alman çalıştırıcıyı getirdi. Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım’ın prensipte anlaşmaya vardıklarını söylediği 50 yaşındaki teknik adam Thomas Reis ile resmi sözleşmenin kısa süre içinde imzalanması bekleniyor.

EN SON SCHALKE’Yİ ÇALIŞTIRDI

Teknik adamlık kariyeri boyunca Bochum U19, Wolsburg U19, Bochum A Takımı ve Schalke takımlarını çalıştıran deneyimli hoca, futbolculuk kariyerinde ise Ausburg, Eintrach Trier ve W. Mainheim takımlarında forma giydi. Thomas Reis, son olarak Bundesliga 2’de 31 maçta Schalke’yi çalıştırdı.  

TARAFTAR SİSTEME YABANCI DEĞİL

Yılport Samsunsporlu taraftarlar, Thomas Reis’in oyun sistemi olan 4-2-3-1’e hiç de yabancı değil. Thomas Reis de geride kalan sezonda Kırmızı-Beyazlıları ligde tutmayı başaran Markus Gisdol ile aynı oyun sistemini tercih ediyor. Reis, son sezonunda Schalke ile 31 maçta 1.13’lük puan ortalaması ile oynadı. 

samsunspor thomas reis