Samsunspor'da Transfer Yasağı Bilmecesi

TAKİP ET

Sosyal medyada dolaşan 'transfer yasağı kalktı' haberleri camiada büyük heyecan yaratırken, Samsunspor'dan konuyla alakalı olarak henüz resmi bir açıklama gelmedi. İşte detaylar...

Yılport Samsunspor’da transfer yasağı bilmecesi her geçen gün farklı bir boyut kazanıyor.

TARAFTARIN UMUDU ARTTI

Kulüpten yasağın kalktığı yönünde bir açıklama gelmezken, sosyal medyada çıkan ‘yasak kalktı’ haberleri taraftarları da heyecanlandırıyor. Özellikle sözleşmesi sona eren isimlerden Osman, Fofana, Alim, Szumski ve Muhammed ile yola devam etmeme kararının alınması, taraftarların umudunu arttırdı.  

GÖZLER 24 HAZİRAN’A ÇEVRİLDİ

Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, sabırsızlıkla yeni sezon öncesinde transfer yasağının kalkmasını beklerken, gözler 24 Haziran’a çevrildi. FIFA, resmi sitesinden her pazartesi transfer yasağı bulunan takımların listesini açıklıyor. Başlayacak yeni sezon öncesinde Yılport Samsunspor’un 24 Haziran’da açıklanacak yasaklılar listesinde olup olmayacağı belirsizliğini koruyor.   

SONUNA KADAR UĞRAŞACAĞIZ

Başkan Yüksel Yıldırım, daha önce yaptığı açıklamalarda, “Bizim TMS'de tahtamız açık gözüküyor ama bizim cezamız hala duruyor ve mahkeme süreci de devam ediyor. Yürütmeyi durdurma kararı alındı. FIFA ile görüşmek istiyoruz, ancak FIFA bizimle görüşmeyi reddediyor. Biz uğraşıyoruz, daha önümüzde transfer sezonu açılacak ve 13 Eylül'de bitecek. Sonuna kadar uğraşacağız” demişti.

samsunspor transfer yüksel yıldırım