Samsunspor'da Yoğun İç Transfer Mesaisi Başlıyor

TAKİP ET

Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım ve kurmaylarını, önümüzdeki günlerde özellikle iç transferde yoğun bir tempo bekliyor. İşte detaylar...

TEKRAR MASAYA OTURULACAK

FIFA’dan 2 dönemlik transfer yasağı bulunan Yılport Samsunspor’da yönetim yoğun bir çalışma temposuna girmeye hazırlanıyor.

Sözleşmeleri sona eren Alim Öztürk, Jakup Szumski, Moryke Fofana, Muhammed Gümüşkaya, Muhammet Ali Özbaskıcı, Osman Çelik, Zeki Yavru ve Galatasaray’dan kiralık gelen Taylan Antalyalı ile yeniden masaya oturulacak. 

KİRALIKTAN DÖNECEKLER VAR

Kırmızı-Beyazlı yöneticiler ayrıca kiralıktan dönen Ahmet Sagat, Ali Ülgen, Barış Alıcı, Berk Taşkın, Celil Yüksel, Elano Yegen, Nanu Gomes, Gaetan Laura ve Polat Yaldır gibi isimlerin de durumlarını değerlendirecek. Bu isimlerin bazılarının takımda tutulması, bazılarının tekrar kiralık gönderilmesi, bazıları ile de yolların ayrılması bekleniyor. 

YILDIRIM YURT DIŞINDA

Şirket işleri nedeni ile San Salvador’da giden Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım’ın Türkiye’ye dönmesinin ardından Kırmızı-Beyazlılarda hareketli saatlerin yaşanması bekleniyor. Başkan Yıldırım, daha önce yaptığı açıklamada sözleşmesi sona eren oyuncuların bazıları ile yeniden anlaşacaklarını, bazılarıyla da yolların ayrılacağını söylemişti.