Samsunspor'dan transferde büyük hamleler

TAKİP ET

Kış transfer döneminde takımın eksiklerini gidermek için uğraşan Başkan Yüksel Yıldırım ve futbol direktörü Fuat Çapa, ses getirecek ve takıma katkı sağlayacak isimleri takıma kazandırabilmek için yoğun çaba sarf ediyor

SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | CAS’tan gelen iki dönemlik transfer yasağının ertelenmesinin ardından harekete geçen Kırmızı-Beyazlılar, çıtayı hayli yükseltti.

YILDIRIM VE ÇAPA UĞRAŞIYOR

Başkan Yüksel Yıldırım ve futbol direktörü Fuat Çapa, taraftarların yüzünü güldürecek isimleri kadroya katabilmek için çalışmalara hız verdi. Gündemdeki isimler ise camiayı heyecanlandırdı. Demirören Haber Ajansı (DHA), dünyaca ünlü bir ismin transferinin bitme aşamasına geldiğini yazdı. 

DOUGLAS ZORA GİRDİ

DHA’nın haberine göre Kırmızı-Beyazlıların, daha önce Bayern Münih ve Juventus gibi önemli takımların formasını giyen Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Douglas Costa ile her konuda anlaştığı iddia edildi. Son olarak LA Galaxy forması giyen ve şu anda serbest statüde olan 33 yaşındaki futbolcunun transferinin şu anda ise zora girdiği konuşuluyor. Transfer henüz rafa kalkmasa da, şimdilik gerçekleşmesi zor gibi görünüyor. 

ALMAN GOLCÜ İDDİASI

Ajansspor ise Alman golcü Dennis Eckert Ayensa’yı yazdı. Belçika Jupiler Pro League’de mücadele eden Union SG takımının formasını giyen Alman futbolcunun, Samsunspor’un gündeminde olduğu iddia edildi. 27 yaşındaki futbolcu, 38 maçta Belçika ekibinin formasını giydi. Başarılı futbolcu, söz konusu karşılaşmalarda 10 gol ve 3 asist üretti. Başarılı futbolcu, bu sezon ise toplamda 23 maça çıkarken, 8 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.