Samsunspor evinde Galatasaray'ı ağırlıyor! İşte karşılaşma öncesi detaylar

TAKİP ET

Evinde bu akşam Galatasaray ile karşılaşacak olan Yılport Samsunspor, kapalı gişe oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor. Zorlu mücadele Saat 20.00'de başlıyor

SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında evinde bu akşam Galatasaray’ı konuk edecek.

HESAPLAR 3 PUAN ÜZERİNE

Teknik direktör Markus Gisdol idaresinde üst üste aldığı başarılı sonuçlarla çıkışa geçen ve küme düşme hattının üzerine kendisini atmayı başaran Kırmızı-Beyazlılar, ligin şampiyonluk adaylarından Galatasaray karşısında da sahadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

İÇERDE 5 MAÇTIR YENİLMİYORUZ

İç sahadaki son yenilgisini Beşiktaş’tan alan ve devamında evinde oynadığı 5 maçtan 4’ünden galibiyetle ayrılan Yılport Samsunspor, Sarı-Kırmızılılar karşısında da bu başarısını sürdürmek istiyor.

TUGAY KAAN NUMANOĞLU YÖNETECEK

Saat 20.00’de başlayacak maçı Tugay Kaan Numanoğlu yönetirken, Aleks Taşçıoğlu ve Mustafa Sönmez yardımcı hakem olarak görev yapacak. Bu önemli karşılaşma Bein Sports 1’den naklen yayınlanacak. 

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Kırmızı-Beyazlıların deneyimli teknik patronu Markus Gisdol, bu akşam oynanacak Galatasaray maçının çok zorlu ve çekişmeli geçeceğini söyledi. Sarı-Kırmızılılar önünde daha önceki maçlarda gösterdikleri mücadeleyi yine ortaya koyacaklarını belirten Markus Gisdol, “Bu maçta taraftarımıza özel bir söz veremiyorum. Ama elimizden gelen mücadeleyi vereceğimizin sözünü verebilirim” dedi.

ONLAR İÇİN ÖZEL OLACAK

Yılport Samsunsporlu futbolcular Okan Kocuk, Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı için Galatasaray maçı çok daha özel olacak. Eski takımlarına karşı Kırmızı-Beyazlı forma altında tek dökecek olan tecrübeli futbolcular, bu kez Atatürklü arma altında galibiyet için ter dökecek.

MİLLİLER TAKIMA KATILDI

Ülkelerinin Afrika Uluslar Kupası’nda yaptığı maçlar için milli takımlarına çağırılmaların Kırmızı-Beyazlı takımın oyuncuları Kingsley Schindler (Gana) ve Olivier Ntcham (Kamerun), Samsun’a döndü. Takımla birlikte çalışmalara katılan futbolcular, zorlu Galatasaray karşılaşmasında hocalarından forma bekleyecek.

TRİBÜNDE ŞOV YAPACAKLAR

Yılport Samsunspor’a gönül veren taraftarlar, Galatasaray maçında takımlarının 12. adamı olacak. Tüm biletleri satışa çıktığı gün tüketen Kırmızı-Beyaz sevdalıları, 19 Mayıs Stadyumu’nda 30 bin kişilik dev bir koro oluşturacak. Taraftarlar, takımlarına itici güç olabilmek için ellerinden geleni yapacak.