Samsunspor, Fatih Karagümrük Deplasmanına Çıkıyor

TAKİP ET

Deplasmanda bugün Fatih Karagümrükspor ile karşılaşacak olan Samsunspor, rakibini mağlup ederek sezonu 3 puanla kapatmak istiyor. İşte karşılaşma öncesi detaylar...

HEDEF GALİBİYETLE BİTİRMEK

Yılport Samsunspor, sezonun kapanışını bugün İstanbul’da yapacak. Geçtiğimiz hafta aldığı beraberlikle ligde kalmayı garantileyen Kırımızı-Beyazlıların rakibi ise küme düşen Fatih Karagümrükspor. Yılport Samsunspor, formalite maçı niteliği taşıyan karşılaşmadan galip ayrılarak sezonu 3 puanla tamamlamak ve deplasman kabusunu bitirmek istiyor.

DÜDÜK MEHMET TÜRKMEN’DE

Alman teknik adam Markus Gisdol de Kırmızı-Beyazlı takımın başındaki son maçına çıkacak. Tecrübeli hocanın Karagümrükspor mücadelesinde genç ve fazla forma şansı bulamayan isimlerle sahaya çıkması bekleniyor. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak maç, Bein Sports 2’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Mehmet Türkmen yönetecek. 

KADRODA REVİZYON BEKLENTİSİ

Yılport Samsunspor’un bugün deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrükspor maçında teknik direktör Markus Gisdol’un kadroda revizyona gitmesi bekleniyor. İki takımın da ligde hiçbir hedefinin kalmaması nedeniyle tecrübeli Alman çalıştırıcının altyapıdan gelen gençlere ve bu sezon fazla forma şansı bulamayan isimlere fırsat tanımasına kesin gözü ile bakılıyor.

OLİMPİYAT’TA DA YERLERİNİ ALACAKLAR

Yılport Samsunsporlu taraftarlar, takımlarının sezonun son maçında bugün oynayacağı Fatih Karagümrükspor mücadelesinde de sevdalarını yalnız bırakmayacak. Bu sezon hem iç sahada, hem de deplasmanda takımlarını büyük bir coşkuyla destekleyen ve 12. adam görevini eksiksiz yerine getiren taraftarlar, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak maçta tribünlerdeki yerlerini alacak.

samsunspor fatih karagümrük süper lig futbol