Samsunspor, Fenerbahçe'ye konuk oluyor

TAKİP ET

Samsunspor, futbol şehitlerimizin anılacağı haftada yarın deplasmanda Fenerbahçe'nin konuğu olacak. İki takımı da yakından ilgilendiren maç, saat 16.00'da başlayacak

SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında yarın, deplasmanda ligin şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe’nin konuğu olacak.

TAKIMIN FORMU ÇOK YÜKSEK

Ligdeki son maçında Sivasspor’u 2-0’la geçen, kupada da Alanyaspor’u 3-1 mağlup ederek tur atlayan Kırmızı-Beyazlılar, futbol şehitlerimizin anılacağı haftada oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasına son derece formda çıkacak. 

HEDEF PUAN YA DA PUANLAR

Kırmızı-Beyazlılar, güçlü rakibi karşısında bu kritik deplasmanda sahadan puan ya da puanlarla ayrılmanın hesaplarını yapacak. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak zorlu mücadele saat 16.00’da başlayacak. Ligin hem altını, hem de üstünü ilgilendiren bu önemli karşılaşma Bein Sports 1’den naklen yayınlanacak. 

ONA ÇOK İŞ DÜŞECEK

Kırmızı-Beyazlıların tecrübeli file bekçisi Okan Kocuk, zorlu Fenerbahçe maçında da takımının en önemli kozu olacak. Son haftalardaki etkili performansı ile dikkat çeken Okan, “Fenerbahçe ile deplasmanda oynamak her zaman zordur. Amacımız sahadan iyi bir sonuçla ayrılmak olacak” dedi.

TARAFTAR YERİNİ ALACAK

Yılport Samsunspor’a gönül veren taraftarlar, her maçta olduğu gibi İstanbul’da oynanacak Fenerbahçe maçında da takımlarını yalnız bırakmayacak. Hem Samsun’dan gidecek olan, hem de İstanbul’daki Kırmızı-Beyazlı taraftarların, kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurması bekleniyor.