Samsunspor - Galatasaray maçında hakem performansı merak ediliyor

TAKİP ET

Bu zamana kadar bir çok kez hakem kurbanı olan Yılport Samsunspor'u, yarın oynanacak Galatasaray maçında nasıl bir hakem performansının beklediği merak ediliyor.

SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında evinde yarın ligin şampiyonluk adaylarından Galatasaray’ı konuk edecek.

ADETA GALİBİYET ENGELLENDİ

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken ve hızla küme düşme hattından uzaklaşmaya başlayan Kırmızı-Beyazlılar, deplasmanda oynanan İstanbulspor maçında yine hakem kurbanı olmuştu. 

ENDİŞE YARATAN GÖRÜNTÜ

Hakem yorumcuları, İstanbulsporlu oyuncunun kırmızı kart ile atılmadığı ve Samsunspor’un bir penaltısının verilmediği fikrinde birleşmişti. Ortaya çıkan bu görüntü, Galatasaray maçı öncesinde de endişeye neden oluyor. Maçta düdük çalacak ve VAR’da görev yapacak hakemlerin performansı şimdiden merak ediliyor.

FIRSAT KOLLAYACAKLAR

Özellikle futbolcuların son derece dikkatli olması gerekiyor. Rakip oyunculara çıkmayan kartların, Yılport Samsunsporlu futbolculara çok rahat çıkabileceği düşünülüyor. Bu önemli karşılaşmada rakipten çok, Kırmızı-Beyazlıları mağdur edebilmek için adeta fırsat kollayacak olan hakemlerin taraflı yönetiminden korkuluyor.