Samsunspor, İstanbulspor deplasmanına çıkıyor

TAKİP ET

Deplasmanda bugün İstanbulspor ile karşılaşacak olan Kırmızı-Beyazlılar, rakibini mağlup ederek son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor. Saat 17.00'deki maç, Bein Sports 2'den naklen yayınlanacak. İşte detaylar...

SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında bugün deplasmanda lig sonuncusu İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek.

TEK HEDEF GALİBİYET

Ligde oynadığı son 5 maçın 3’ünü kazanan ve 1 kez kaybeden Kırmızı-Beyazlılar, son 9 maçında sadece 1 kez kazanabilen ve 6 kez de mağlup olan rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak kümede kalma yolunda önemli bir adım daha atmak istiyor.

DÜDÜK YURTTAY’DA

Üst üste aldığı puanlarla 15. Sıraya kadar yükselen Yılport Samsunspor, İstanbulspor engelini de geride bırakarak ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor. Saat 17.00’de Esen Yurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak maç, Bein Sports 2’den naklen yayınlanacak. Ömer Faruk Yurttay’ın düdük çalacağı karşılaşmada Yusuf Bozdoğan ve Ergin Gözütok yardımcı hakem olarak görev yapacak.

DEPLASMANDA DA ÖNDEYİZ

Kırmızı-Beyazlılar, İstanbulspor 42. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 41 maçta 14 kez Yılport Samsunspor kazanırken, 11 karşılaşmada ise kazanan konuk takım oldu. 16 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı. İstanbul’da oynanan maçlarda da Kırmızı-Beyazlıların üstünlüğü bulunuyor. Deplasmandaki 19 maçın 6’sını Yılport Samsunspor kazanırken, 5 maçta ise gülen taraf ev sahibi oldu. 8 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

ONA ÇOK İŞ DÜŞECEK

Ligde haftalar geçtikçe performansını arttıran Carlo Holse’ye İstanbulspor maçında da büyük görev düşecek. Sahada adım atmadık yer bırakmayan ve adeta bir dinamo gibi çalışan 24 yaşındaki Danimarkalı futbolcu, zorlu deplasmanda da hocasının en önemli kozu olacak.

ERCAN MI, MARIUS MU?

Teknik direktör Markus Gisdol’un deplasmandaki İstanbulspor maçında forvet hattında kime görev vereceği merak ediliyor. Sarı kart cezası sona eren Marius Mouandilmadji mi, yoksa Kayserispor maçında attığı golle morallenen Ercan Kara mı formayı giyecek, bu maç saatinde belli olacak. 

TARAFTARIN İSTANBUL ÇIKARTMASI

Yılport Samsunsporlu taraftarların, deplasmandaki İstanbulspor maçına büyük ilgi gösterecek.Kırmızı-Beyazlıların, Esen Yurt Necmi Kadıoğlu Stadı’ndaki mücadelede kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurması bekleniyor.